Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
    Мда. Ясно, благодаря Ванка. Защото моето нещо е хлътнало навътре и е '' Out of service" инаще щях да го изпробвам. Очаквах да е с тази функция, разбира се. Ще видя как мога да го поправя, защото половината комфорт на Круз контрола се намаля без този бутон.
    Мисля, че бутона се казваше reset.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
      УУУу аааа давай я насам ако не си я предвидил за някаде , че скъсах моята на съединителя
      Ще я пусна в подарявам, ако не я потърси някой от Бургас ще ти я пусна като имам път към Еконта
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• СУпер,ако стане така драсни на Л.С да ти дам данните пък ще имам да почерпя
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
          УУУу аааа давай я насам ако не си я предвидил за някаде , че скъсах моята на съединителя

Ето какво излезе в Епера http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...=&SENDFORAUTH=
          Мерси, много съм доволен
          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от 4ofito Покажи съобщение
            Размер: 17"
            Ширина: 8J
            ET 48
            Междуболтово разстояние: 5х108
            Централен отвор: 68мм

Джанта с такива размери може ли да стане на 156-седан.И ако може да ми кажат разбиращите какви други размери джанти могат да станат освен стандартните 5х98
            Не става.
            Евентуално може да се сложат 5х100 с раздвижени болтове.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• въпрос колеги

Здравейте колеги имам един въпрос карам алфа 147 и от два дена на бордови компютъра ми изписва MOTOR CONTROL SYSTEM FAILURE и датчика за маслото свети,погледнах го маслото е наред някой нещо да каже ?

Comment

• Първоначално публикувано от stiliyan Покажи съобщение
                Здравейте колеги имам един въпрос карам алфа 147 и от два дена на бордови компютъра ми изписва MOTOR CONTROL SYSTEM FAILURE и датчика за маслото свети,погледнах го маслото е наред някой нещо да каже ?
                Диагностика си направи колега и то по най-бързият начин, че това със светенето на този датчик не е добре, защото той свети и при ниско налягане, дори и да имаш масло.
                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Пичове, не ми работят подгревите на задния прозорец... Често ли се случва? Хронично ли е? има ли някой с такъв проблем или да търся "Тоци Бегали".
                  Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Пичове, не ми работят подгревите на задния прозорец... Често ли се случва? Хронично ли е? има ли някой с такъв проблем или да търся "Тоци Бегали".
                    Аз поне не съм имал проблеми. Не съм и забелязвал някой да се оплаква. Виж, задната чистачка си е всеобщ проблем, ама като стигнеш до там

Почвай наред - бушон, реле, верига...

Ама и времето е гадно, нека се постопли.
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Пичове, не ми работят подгревите на задния прозорец... Често ли се случва? Хронично ли е? има ли някой с такъв проблем или да търся "Тоци Бегали".
                      Подгряването на огледалата работи ли? То би трябвало да е в един токов кръг със задния нагревател. Така че, ако то работи, търси проблема по връзките до задното стъкло.
                      Мери дали идва +12V на единия край на нагревателя и дали има връзка към шаси на другия.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Във връзка с подгряването, да попитам на 156, изключва ли се по някое време /с времереле, датчик.../ или когато се пусне си нагрява до спиране на двигателя?
                        Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
                          Във връзка с подгряването, да попитам на 156, изключва ли се по някое време /с времереле, датчик.../ или когато се пусне си нагрява до спиране на двигателя?
                          С таймер е, изключва се след 15-20 мин. (не помня точно)
                          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Мерси!
                            Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• : )

Колеги здравейте спешно ми трябва една джанта 15 ето и снимката някой да помогне ? https://www.dropbox.com/s/dpt377khbf...009_181630.jpg

Comment

• ето и снимка на джантата която търся - https://www.dropbox.com/s/gwfptufqlb...%20%281%29.jpg

Comment

Working...
                                X